НОВИНИ

Още един голям ремонт в София: затварят част от улица Монтевидео

Цветелина Катанска
от Цветелина Катанска
13:11, 28.06.2020
Чете се за: 00:46 мин.
У нас

Нов голям ремонт ще блокира част от движението в столичния квартал Овча Купел. От днес затварят участък от улица Монтевидео. Очаква се ремонтът да продължи до 10 септември.


За целта ще бъде затворен участък от улица Монтевидео между улиците Академик Константин Пашев до улица 763. Целта е пътното платно да бъде разширено и да има по две ленти в двете посоки. През периода на ремонта градският транспорт ще продължи да се движи, но с променен маршрут като се разкриват временни спирки близки до участъка, който е затворен.
Между временно продължават и другите ремонти в София.

На 14 юни за ремонт беше затворена и възлова част от Околовръстното шосе на София - между Младост и Горубляне. От двулентов - пътят ще стане с шест ленти, ще бъде изграден и надлез. Заради ремонта шофьорите, които само преминават през София, идващи от Тракия" и "Хемус" санасочвани към северната тангента на околовръстното, а тези, които искат да влязат в столицата използват алтернативни маршрути.

Очаква се ремонтът на Околовръстното шосе да приключи на 10 септември.
Продължава реконструкцията на няколко столични булеварда. Ремонти има по булевард България след разклона за Бояна, по булевард Тодор Каблежков от булевард България в посока улица Луи Айер, както и по булевард Асен Йорданов в Дружба.

От столична община са приключили ремонтите на част от булевард България от Гоце Делчев, като и на булевард Искърско шосе.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Графа се завръща на сцената с лятното турне "Ти грееш"
Графа се завръща на сцената с лятното турне "Ти грееш"
Глобиха незаконно къмпингуващи на Северното Черноморие
Глобиха незаконно къмпингуващи на Северното Черноморие