НОВИНИ

Открито е тялото на 42-годишен мъж в землището на град Търговище

Полицията работи и по версия за убийство

Снимка: Архив/БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:25, 11.01.2024
Чете се за: 01:22 мин.
Криминално
Слушай новината

Вчера в землището на град Търговище, близо до пътя за Разград е открито безжизненото тяло на 42-годишния Хайредин Себайдинов Рамизов от същия град. За последно той е бил забелязан на 7 януари в града около 12.30ч. да управлява лек автомобил с търговищка регистрация. Ден след това е обявен за издирване от полицията в Търговище по молба на негови близки.

Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна оперативно-следствена група, осъществени са необходимите процесуално-следствени действия. Тялото е транспортирано в МБАЛ-Търговище за аутопсия, която се извършва днес поради силно замръзналия труп.

"Към настоящия момент се провеждат интензивно всички необходими следствени действия, разпитват се свидетели, назначени са експертизи, които се извършват, включително и аутопсията, която е назначена и тече в момента, работим по всички версии, които са възможни за неговата смърт", каза Васил Ангелов, говорител на ОП Търговище – ОП Търговище.

По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването и изясняването на фактическата обстановка продължават под ръководството на Окръжна прокуратура-Търговище.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изабелла Шиникова започна 2024 година с победа на турнир по тенис в Турция
Изабелла Шиникова започна 2024 година с победа на турнир по тенис в Турция
Шоуменът Новак Джокович победи Стефнос Циципас и игра хоро в Австралия
Шоуменът Новак Джокович победи Стефнос Циципас и игра хоро в Австралия