НОВИНИ

Отложиха делото срещу Чеченеца, Куката и Емили Тротинетката за хулиганство

bnt avatar logo
от БНТ
11:11, 20.07.2023 (обновена)
Чете се за: 02:15 мин.
У нас
Слушай новината

Отложиха старта на делото срещу инфлуенсърите Петко Караилиев-Чеченеца, Тодор Чалъков-Куката и Даниел Йорданов, по-известен като Емили Тротинетката. До процеса се стигна след разпространяването на скандален клип, на който се вижда как тримата водят вързано на каишка момче със специални образователни потребности Денислав Димитров и му дават различни команди за изпълнение.

Делото бе отложено за средата на септември, тъй като двама от адвокатите не се явиха в залата. Единият е в отпуск, а другият в болничен. В защита на Денислав пред съда се яви и подалият сигнала за скандалния клип Милен Стаматов, познат в средите на инфлуенсърите като Милен Готи.

"Опитва се да преживее целият шок. Със сигурност ще му отнеме доста време още. Работи специалист с него. Отделно от това има проблем с хората, които първо се изгавриха, после на няколко пъти са ходили на работното му място, да го притесняват, да го търсят", заяви Милен Стаматов.

"Аз и моите приятели Чеченеца и Тошо Куката, ние смятаме, че сме невинни, защото тука има намеса от други страни", заяви Даниел Йорданов.

"Той е влюбен в Емили и сам иска да се снима в клипа и ни умоляваше даже", заяви Петко Караилиев-Чеченеца.

"Това беше много добре скалъпена манипулация на обществото и на медиите, за да се изкара той със СОП и този Милен Готи, който ни звъни всеки ден от скрити номера да ни каже, че ако дадем пари ще оправи нещата", заяви Тодор Чалъков-Куката.

Автор и снимки: Мариела Хубинова

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България ще изиграе приятелски срещи с Иран и Албания
България ще изиграе приятелски срещи с Иран и Албания
Севиля спечели първото издание на Чалъндж къп
Севиля спечели първото издание на Чалъндж къп