НОВИНИ

"Питай БНТ" всеки делничен ден от 19ч. по БНТ1

Айше Сали
от Айше Сали
18:43, 19.04.2020
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Българската национална телевизия с ново предаване в своя ефир. В него нашите зрители ще бъдат тези, които ще задават въпросите и ще казват кой да гостува в студото.

"Питай БНТ" ще се излъчва всеки делничен ден от 19 ч., а водещи ще бъдат Драгомир Драганов и Нора Шопова. Първото предаване можете да гледате още утре. Ще бъде ли удължено извънредното положение след 13 май и как ще завърши учебната година са сред първите теми.

Нора Шопова - водеща на "Питай БНТ": Това е истинската връзка между нас и хората пред малкия екран. Тук те наистина ще имат възможността да попитат всичко, за което не са получили отговор. И сега е моментът да призова всички наши зрители наистина да задават техните въпроси, да не се притесняват да питат и да не си мислят, че това, което ще попитат, е маловажно.

Драгомир Драганов - водещ на "Питай БНТ: Още първите писма са обърнати директно към генералите - Бойко Борисов и Мутафчийски, но ние няма да даваме акцент на политическото присъствие. Не бива да забравяме, че започваме веднага след края на "Още от деня". Ще търсим експерти, хора, чиято дума тежи и е изградена и подплатена със сериозни постижения.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Как останалият православен свят посрещна Великден
Как останалият православен свят посрещна Великден
Херо Мустафа направи специален поздрав за българите по случай Великден
Херо Мустафа направи специален поздрав за българите по случай Великден