НОВИНИ

Пламен Бобоков си позволи словесна агресия срещу репортер на "По света и у нас"

bnt avatar logo
от БНТ
11:16, 25.06.2020
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Апелативният специализиран наказателен съд остави на свобода бизнесмена Пламен Бобоков срещу вече платената от него гаранция от 1 милион лева. Съдиите приеха, че макар и след изтичането на срока, гаранцията е внесена добросъвестно от обвиняемия и няма основания за задържането му.

Преди да влезе в съда, бизнесменът си позволи словесна агресия към репортера на "По света и у нас" Иво Никодимов.

Журналистическите въпроси очевидно изнервиха Пламен Бобоков и по-скоро въпросите за това защо той си е позволил да предлага кандидатури на посланици и да настоява те да бъдат назначени, както в Алжир, така и в Нигерия.

Бобоков отказа да отговори на въпросите на БНТ и заяви, че всичко, което вижда в последните дни е груба манипулация, която цели неговото дискредитиране, дискредитирането на Пламен Узунов и дискредитирането на президента Радев.

По повод поведението на бизнесмена Пламен Бобоков към нашия репортер, ние, журналистите в дирекция "Информация" считаме, че е недопустимо грубото отношение към репортер на БНТ, който задава своите въпроси в изпълнение на професионалните си задължения и търси различни гледни точки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Младежки театър играе на открито за деца и възрастни през юли
Младежки театър играе на открито за деца и възрастни през юли
14 са новозаразените с коронавирус в област Кюстендил
14 са новозаразените с коронавирус в област Кюстендил