НОВИНИ

"Порталът" скоро по БНТ: Новият сериал очаквайте през пролетта

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
19:26, 02.03.2021
Чете се за: 02:30 мин.
Още
Слушай новината

Най-новият сериал на БНТ е на финалната права. "Порталът" приключи снимачния етап и монтажа, до края на март ще са готови и с постпродукцията. През април всички очакваме героите в историята, която преминава през времето с тайнствения портал.

"Порталът" ще ни разходи във времето със сериозно актьорско участие. Един съвременен мъж преминава през портал на времето в 70-те години, където ще трябва да разследва убийство, което все още не се е случило.

"Порталът" ще ни пренесе назад във времето, с познати герои и случки и неочаквани ситуации. Лимитираният сериал ще грейне на екран през април.

"Зрителите като го видят, ще се убедят, че е по-различен от всичко, което сме гледали досега, не че не е имало успехи. Той преплита много жанрове дв в него има и елементи на екшън, криминалерилър, любов, епохи, история, страшно много музика", каза Тодор Игнатов - отговорен редактор, БНТ.

Залагат на силен актьорски екип от няколко поколения.

"Велислав Павлов и Александър Кънев правят изключителен тандем, изнасят до голяма степен сериала. Освен тях изключителни роли правят Джулия Бочева, Стефания Кочева, тежката артилерия - Татяна Лолова, Мария СТефанова, Мишо Мутафов, Борис Луканов", разкри режисьорът Илиян Джевелеков.

Докато снимат има и много изненадани хора, които попадат в скока на времето. Таксиджия спира смаян пред декора на бакалия от 70-те.

"Отвън беше големия шок, защото сменихме средата на улицата, надписите, с автентичните дървени каси за хляб", каза продуцентът Матей Константинов.

И на неговите фарове си представям какво видя този човек. Защото като се приближих до него, беше си глътнал езика, не знаеше на кой свят е. Това беше много убедително за нас.

Усмивките и поуките на времето са заложени в екранната история. "Порталът" скоро ще се отвори.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бъдете с празничната програма на БНТ на Трети март
Бъдете с празничната програма на БНТ на Трети март
Валери Симеонов разговаря с държавния секретар на Министерския съвет на Унгария
Валери Симеонов разговаря с държавния секретар на Министерския съвет на Унгария