НОВИНИ

Последно сбогом с Димо от P.I.F.

bnt avatar logo
от Ростислава Генчева
18:22, 23.12.2020
Чете се за: 02:17 мин.
У нас
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Актьори, музиканти, приятели и почитатели се събраха заедно, за да изпратят Димо Стоянов.

Във Фейсбук неговите фенове организираха събитие "Невидимо дете, в цялото небе за Димо" и канят всички, които харесват песните му, тази вечер да пуснат една от тях и да излязат на балкона, за да го изпратят с аплодисменти.

Актьорът и вокалист на група P.I.F. почина на 21 декември след боледуване от Ковид. Той създаде песни емблеми на времето ни и остави истинска следа в музиката.

"Днес изпращаме изключително добър човек, усмихнат, винаги зареждащ. Да го изпратим с усмивка и с аплодисменти, той със сигурност остава дълго", сподели актрисата Невена Бозукова - Неве.

"Замина си един артист, един музикант, един човек с огромно сърце. Беше честен и изключително талантлив и ние много скърбим", сподели актрисата Лина Шишкова.

"Изпращам скъп мой приятел... още от НАТФИЗ бяхме близки... с голямо прискърбие и огромна мъка", призна Деян Донков.

И актьорът Христо Колев беше сред опечалените. "Димо беше добър приятел, голям музикант, честен човек, искрен. И за това му нося една кукла. Тя е една риба от един спектакъл, в който всички сме играли - "На морското дъно", преди много години. Да бъде при него", разказа той.

"Преди няколко седмици ми писа, че ще ми пусне новите парчета от албума. И се смяхме за това колко е яко да не се подчиняваш на това, което всички си мислят, че трябва да бъдеш. И на това, което всички мислят, че е комерсиално той каза "Това е моята публика, това е нашата публика. Винаги ще ѝ остана верен", разказа музикалният продуцент Саня Армутлиева.

Спомен за Димо от P.I.F.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От полунощ на 24 декември: Антигенен тест за всички пристигащи от Великобритания у нас
От полунощ на 24 декември: Антигенен тест за всички пристигащи от Великобритания у нас
Вече ваксинирана: Разказ на една от първите българки, имунизирани срещу Ковид 19
Вече ваксинирана: Разказ на една от първите българки, имунизирани срещу Ковид 19