НОВИНИ

Представители на ЦСКА 1948 зарадваха деца в столично училище

Арми Октавио
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
14:59, 15.10.2022
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Октавио заедно с талисмана на „червените“ Арми посетиха учениците от 10-о СУ „Теодор Траянов“ в Младост 1 в столицата.

Игрите започнаха с петокласници от училището, а после продължиха и с по-малки хлапета, които загубиха ума и дума от радост при вида на Арми, съобщават от клуба.

Най-важното е, че след състезанията, които лъвчето организира заедно с преподавателя по Физическо възпитание и спорт, беше време за подаръци, за които децата нямаха търпение. Всяко от тях получи специална фен фланелка на отбора, тетрадка, химикалка и ваучери за отстъпка при покупки от онлайн магазина на клуба.

Самите игри тестваха ловкостта, бързината и координацията на учениците, които изглеждаха доста подготвени за всякакви предизвикателства. Наравно с тях пък в надпреварите се включи и специалният гост на събитието – бразилският халф на ЦСКА 1948 Октавио, който с удоволствие премери сили с децата, а усмивката не слезе от лицето му.

След игрите и подаръците беше време за една прекрасна обща снимка, след което децата наобиколиха Арми за големи прегръдки от лъвчето. После пък засипаха Октавио с молби за автографи, на които той нямаше как да откаже.

ЦСКА 1948 ще продължи инициативата си и ще посещава още много училища през настоящия сезон 2022/23. През тази кампания вече бяха посетени 6 помощно училище и 191 ОУ „Отец Паисий“.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иван Гешев: Държавните институции са подложени на атака от руски хакери
Иван Гешев: Държавните институции са подложени на атака от руски хакери
Броят на загиналите в турската мина е 41 души
Броят на загиналите в турската мина е 41 души