НОВИНИ

Ралф Рангник защити Роналдо за бурната реакция след смяната

Ралф Рангник
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:17, 20.01.2022
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник опита да защити нападателя Кристиано Роналдо за реакцията му при смяната в мача от Висшата лига с Брентфорд (3:1).

Португалският национал не остана доволен от рокадата в 71-ата минута и това веднага прилича с реакцията и изражението му. Той хвърли подаденото му яке на земята и седна на стъпалото до седалките на резервната скамейка. Малко по-късно камерите показаха самия Ралф Рангник, който разговаряше с ядосания Кристиано Роналдо.

„Нормално е, нападателят иска да бележи. Но той игра, след като се възстанови от контузия и беше важно да си припомним, че ни предстои още един мач“, сподели мениджърът, който ще води „червените дяволи“ до края на сезона.

Кристиано Роналдо ще напусне Юнайтед, ако не се класира за Шампионската лига

„Освен това, след случилото се в мача с Астън Вила (Манчестър Юнайтед завърши наравно (2:2), водейки с 2:0), този път трябваше да защитаваме предимството си, защото беше важно да се приближим към водещите отбори“, добави наставникът.

„Въпреки че допуснахме едно попадение, беше важно да се уверим, че случилото се нямаше да се повтори“, каза германският специалист.

„Казах му, че е на 36 години и е в страхотна форма, но когато си треньор, трябва да гледаш през очилата на треньор. Моята работа е да вземам решенията в интерес за отбора и клуба, затова се надявам той да го види от моята гледна точка“, каза Рагник.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кметът на Благоевград: Когато има Ковид или бедствие общините не могат да реагират адекватно
Кметът на Благоевград: Когато има Ковид или бедствие общините не могат да реагират адекватно
Как боледуват децата от COVID-19 и кога трябва да се насочим към лекар
Как боледуват децата от COVID-19 и кога трябва да се насочим към лекар