НОВИНИ

Манчестър Юнайтед се пробуди през второто полувреме срещу Брентфорд

Манчестър Юнайтед
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
23:50, 19.01.2022
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Манчестър Юнайтед пропиля едно полувреме, но за сметка на това се пробуди след почивката, за да победи с 3:1 Брентфорд. Отложената среща от 17-ия кръг на Висшата лига се игра в Лондон.

През първото полувреме „пчеличките“ създадоха няколко много добри възможности да открият резултата, но не се възползваха от тях.

След почивката завърналият се в игра след контузия Кристиано Роналдо уцели гредата, но не успя да помогне повече на своя тим. Той беше заменен в 72-ата минута, изразявайки видимо недоволството си от този факт.

За сметка на това 19-годишният Антъни Еланга в 55-ата минута даде преднина на „червените дяволи“, след като беше изведен майсторски зад защитата на съперника с пас на Фред.

Играчите на Ралф Рангник заиграха с настроение след гола, което доведе до ново попадение в мрежата на домакините. В 62-ата минута Бруно Фернандеш напредна, пусна топката успоредно към Мейсън Гринууд, който реализира отблизо за 2:0.

Критикуваният, заради липсата на попадения Маркъс Рашфорд, успя да направи резултата класически за 3:0 в 77-ата минута. Футболистът не се беше разписвал за своя тим от 30 октомври.

В 85-ата минута отбраната на Манчестър Юнайтед не се ориентира много добре в създало се меле в наказателното поле, а Айвън Тони се разписа от непосредствена близост за 1:3.

След успеха Манчестър Юнайтед остава на 7-ото място с 35 точки, колкото има и 6-ия Арсенал. Бретфорд е на 14-а позиция с 23 пункта.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Реал Сосиедад отстрани шампиона на Испания от Купата на краля
Реал Сосиедад отстрани шампиона на Испания от Купата на краля
Тотнъм стори немислим обрат и надви Лестър с 2 гола в последните 2 минути
Тотнъм стори немислим обрат и надви Лестър с 2 гола в последните 2 минути