НОВИНИ

Раздадоха наградите "Еми" на виртуална церемония в Лос Анджелис

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
06:35, 21.09.2020 (обновена)
Чете се за: 00:40 мин.
САЩ

Известни са носителите на телевизионните награди "Еми". 72-та церемония беше във виртуален формат заради пандемията от COVID-19.

Началото на церемонията изглеждаше като всяка друга. Водещият Джими Кимъл успя да внуши, че залата в Лос Анджелис е пълна. Но преди да е заблудил някого, камерите показаха самия него сред публиката.

"Това аз ли бях? Чакайте! Ако аз се появявам там, значи никой не е в залата. Това означава, че съм съвсем сам", казва водещият Джими Кимъл.

А кадрите бяха от предходната година. И така без червен килим и феерия от тоалети, премина 72-та церемония за наградите "Еми".

Номинираните се включваха от дивана в дома си или от малки сбирки с приятели и колеги. Джими Кимъл също не беше напълно самотен, защото компания му правеха и и други, макар и малко на брой знаменитости, сред които самата Дженифър Анистън.

Големите победители тази година са "Пазителите", "Schitt's Creek" и "Наследници", които са съответно най-добър мини-, комедиен и драматичен сериал.

Снимки: БГНЕС

Юджийн Леви и Катрин О'Хара бяха отличени за най-добри комедийни актьори. Колегите им Зендая и Джеръми Стронг получават статуетки за най-добри драматични актьори.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русенец покорява рекорди и благотворителни каузи с плуване
Русенец покорява рекорди и благотворителни каузи с плуване
Арестуваха над 200 души на протестите в Беларус
Арестуваха над 200 души на протестите в Беларус