НОВИНИ

Разделят на две Сектор Г за мача ЦСКА 1948 - ЦСКА

Сектор Г, Национален стадион Васил Левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:47, 21.05.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Футбол
Слушай новината

Сектор Г на Националния стадион „Васил Левски“ ще бъде разделен на две за феновете на ЦСКА 1948 и ЦСКА, а домакините определиха високи цени на билетите за гостуващия тим – от 20 до 35 лева.

Съдия на двубоя ще бъде Георги Кабаков.

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана недоволен от цената на билетите за привържениците на тима: „Не е нормално, не е нормално, какво повече да коментирам? Има си клуб, има си ръководство, взимат си решения там.“

Наставникът се надява еуфорията от спечелената Купа на България да е отминала и неговите футболисти да се отнесат сериозно към оставащите два мача от шампионата.

„Подходът ще бъде професионален от наша страна към предстоящия съперник. Трофеят е в нашата витрина, много добре. Благодарим, ръкопляскаме, отлично, но остават два мача. Две победи ще търсим“, сподели Любо Пенев.

От лагера на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков заяви в качеството си на треньор на клуба: „Някакъв по-особен заряд за мен няма, мач от първенството, в който трябва да излезем и да победим. Ще прозвучи като клише, но няма да играем аз срещу Любо Пенев. Мисля, че имаме шансове да спечелим този двубой и той не малки. Искам играчите да излязат освободени, да играем футбол и, разбира се, да спечелим мача.“

Отложеният мач от 28-ия кръг на първенството ще се проведе на 22 май, събота, от 19.00 часа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха боеприпас в Благоевград (СНИМКИ)
Откриха боеприпас в Благоевград (СНИМКИ)
Скандал в родния баскетбол с обвинения за манипулиране на мачове
Скандал в родния баскетбол с обвинения за манипулиране на мачове