НОВИНИ

Росен Барчовски: Не ни достигна енергия

bnt avatar logo
от Димитър Русев
19:27, 22.02.2021
Чете се за: 00:35 мин.
Баскетбол
росен барчовски достигна енергия

Росен Барчовски коментира с реализъм и без разочарование загубата на тима ни от Босна и Херцеговина в последния мач от квалификациите за ЕвроБаскет 2022 с 61:80.

„Искахме да се борим, да играем за победа. Не ни стигнаха силите - и физически, и психически. Липсва ни ръст, липсва ни класа. Свършихме си работата. Щастлив и горд съм с този отбор.

В този момент Босна и Херцеговина е най-добрият отбор в нашата група. След мач, като този с Латвия, е трудно да играеш силно. Имаше момент при три точки за Босна дойде фаул в нападение и след това загубихме мача. Но съм доволен. Оценявам представянето ни в квалификациите с отличен. Днес – около 4-5 по шестобалната система“, каза селекционерът след мача. Той ще се срещне с представителите на медиите у нас на 25 февруари, четвъртък, в 12 часа.

Барчовски коментира и дебюта на Константин Костадинов, който бе сред най-резултатните играчи на тима ни днес. „Костадинов е много талантлив. Той трябва да играе. Надявам се да играе в мъжки тим. Бъдещето е за него. Той ще играе за България следващите 10-12 години“, каза още наставникът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Арестът на секретаря на президента - Пламен Узунов, е бил незаконен
Арестът на секретаря на президента - Пламен Узунов, е бил незаконен
Никлас Зюле под въпрос за мача срещу Лацио
Никлас Зюле под въпрос за мача срещу Лацио