НОВИНИ

РТВЦ Варна получи престижна награда

bnt avatar logo
от БНТ
22:55, 15.08.2022
Чете се за: 01:52 мин.
У нас
Слушай новината

Регионалният телевизионен център Варна получи престижна награда - почетен знак "За заслуги към Варна" златен. Отличията традиционно бяха връчени на тържествата по случай Деня на Варна - 15 август.

Наградата е за приноса на телевизионния център в популяризиране и документиране на обществено-политическия, спортния и културния живот на Варна, както и във връзка с 50-годишнината на центъра.

С почетен знак бяха отличени още екипите на Държавния куклен театър и Държавната опера, музикантът Марко Добрев и спортистът Иван Иванов, а откривателят на Варненското златно съкровище Райчо Маринов получи почетния знак на кмета.

Голямото признание почетен гражданин на Варна тази година е за актьора Михаил Мутафов. Освен таланта наградените ги обединява и това, че са част от репортажите и филмите на телевизионния център във Варна - основна линия, която екипът ни ще продължи да следва.

"Тази награда, която получихме тази вечер, е един сигурен знак за доверието, което зрителите дават на работата на телевизионния център. Зад нея стои 50-годишният труд на всички творчески, технически, административни екипи и ние уверяваме нашите зрители, че в следващите години ще продължим да работим за доверието на нашия зрител", заяви Мариета Бобева, ръководител на РТВЦ Варна.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Недоволство на местната власт заради високата цена на водата в Бургас
Недоволство на местната власт заради високата цена на водата в Бургас
Гол от дузпа на Браян Переа бе достатъчен за Ботев Враца да победи като домакин Спартак Варна
Гол от дузпа на Браян Переа бе достатъчен за Ботев Враца да победи като домакин Спартак Варна