НОВИНИ

С гол 18 секунди преди края на продължението Отава победи Ню Йорк Рейнджърс в НХЛ

йорк айлъндърс победи йорк рейнджърс кайл палмиери две попадения успеха
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
09:47, 03.12.2022
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Брейди Ткачак реализира второто си попадение в мача 18 секунди преди края на продължението и със стотния гол в кариерата си в Националната хокейна лига донесе победата на Отава с 3:2 над домакина Ню Йорк Рейнджърс. 23-годишният Ткачак, който изигра мач мач номер 300 в шампионата, изравни 49 секунди преди финалната сирена на редовното време.

Витали Кварцов и Мика Зибанеджад на два пъти даваха аванс на домакините, но те в крайна сметка допуснаха обрат. Игор Шестьоркин спаси 34 удара, но и това не беше достатъчно.

Кевин Ланкинен записа рекордните в кариерата си 48 спасявания в един мач и помогна за успеха на Нешвил с 4:1 в залата на Ню Йорк Райнджърс. Мат Дюшен се отрече с гол и две асистенции, а Филип Форсберг и Роман Йоши добавиха по попадение и асистенция за третата поредна победа на тима. Матю Барал беше точен за домакините, а Иля Сорокин спаси 19 изстрела.

Патрик Лаине се завърна на леда след седем пропуснати срещи заради контузия на глезена и се разписа два пъти, а Уинипег надделя над домакина Кълъмбъс с 4:1.
Джони Годро изпъкна с три асистенции, а стражът Йоонас Корписало блокира 37 удара за гостите, които прекъснаха серия от четири поредни загуби. Ерик Гудбрансон и Густав Никвист също се разписаха. Пиер-Люк Дюбоа вкара за Кълъмбъс.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фюри с близо 4 кг по-тежък от Чисора
Фюри с близо 4 кг по-тежък от Чисора
Николай Къртев отбеляза 11 точки за успеха на Тулуза във Франция
Николай Къртев отбеляза 11 точки за успеха на Тулуза във Франция