НОВИНИ

Съдът в Сливен наложи мярка "домашен арест" на обвиняем за домашно насилие

bnt avatar logo
от БНТ
21:12, 11.12.2023
Чете се за: 01:42 мин.
Сигурност и правосъдие
Слушай новината

Окръжният съд в Сливен промени мярката за неотклонение от "парична гаранция" на "домашен арест" спрямо 45-годишният Йордан Стоянов, обвинен в домашно насилие.

Според обвинението, той е нанесъл лека телесна повреда на бившата си съпруга пред дома ѝ. На първа инстанция на Стоянов беше наложена парична гаранция от 1500 лева, но след протест на Районната прокуратура се стигна до днешното решение на съда.

Пред медиите той коментира, че не е участвал в нападението, а сестрите му са били провокирани от бившата му съпруга да я набият и отрежат част от косата ѝ. Боят той определи като "женски", а причината е дело за присъждане на родителски права.

Йордан Стоянов – обвиняем: "Не съм виновен. Инцидентът стана между сестрите ми и жена ми. Започнаха да се дразнят, тя ги провокира и така стана всичко. Обвинен съм от жена си. Тя казва, че съм и нанесъл два удара, които даже не може да определи дали са шамари или юмрук. Значи, това което е подстригано, то е било за много кратко време. В смисъл отрязали са някаква част от косата и тя след това се е подстригала в смисъл да закрие това, което подстригано. Ми, одрали са я, женски бой, разбира се. Не чувствам вина. Значи тя не трябваше да постъпва така."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Анчелоти: Кепа ще пази срещу Унион
Анчелоти: Кепа ще пази срещу Унион
Шумен се върна към победите в НБЛ
Шумен се върна към победите в НБЛ