НОВИНИ

Станислав Генчев: Този стадион е нашата крепост

Всеки се бори със зъби и нокти за своето място, допълни треньорът на "сините" след четвъртата поредна победа в Първа лига

Станислав Генчев: Този стадион е нашата крепост
Снимка: start-photo.bg
bnt avatar logo
от БНТ
08:05, 11.08.2024
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Левски продължава да не познава вкуса на загубата от началото на сезона в Първа лига и записа четвърта поредна победа. „Сините“ записаха класика над Крумовград след 3:0 на стадион „Георги Аспарухов“. Старши треньорът Станислав Генчев поздрави столичани за доброто представяне.

„Беше много важно да победим с добра и резултатна игра, тъй като стадионът бе пълен и хората го очакваха. Крумовград се защитаваше добре и трябваше да бележим от статични положения, което направихме. Поздравявам момчетата, тъй като бяха концентрирани и търсеха до последно головете", започна той

"Във всеки един мой отбор съм обръщал сериозно внимание на статичните положения и съм много радостен, когато вкараме такъв гол. Чисто игрово обаче искам да видя повече“, добави наставникът.

"Моето желание в началото на сезона бе да имаме по двама футболисти на всяка позиция и за моя радост в момента има конкуренция. Всеки се бори със зъби и нокти за своето място, заради това резултатите ни са добри", продължи старши треньорът на "сините".

"Този стадион е нашата крепост. Феновете мотивират и концентрират футболистите ни. Останалите отбори трудно ще взимат точки тук. Моята работа е да им показвам грешките, тъй като такива има. Не се заблуждаваме, че сме перфектни и работим във всяка една насока“, завърши Генчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жълт код за горещо време днес
Жълт код за горещо време днес