НОВИНИ

Стоилов предупреди: Не трябва да се главозамайваме

стоилов предупреди главозамайваме
bnt avatar logo
от БНТ
20:19, 30.04.2022
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази мнението си след победата на "сините" над Ботев (Пловдив).

На своя стадион "Георги Аспарухов", столичани се наложиха с 2:0 над "жълто-черните" и се доближиха на 3 точки от третото място, което към момента се заема именно от "канарчетата".

"Мачът се разви много благоприятно за нас, имахме възможността да вкараме два бързи голова. Вторият особено бе доста красив. През второто полувреме срещата се затвори, имам забележка към представянето на моя отбор. Но след като спечелихме, смятам, че изиграхме един добър мач за нас", започна наставникът на Левски.

Стоилов предупреди футболистите си да не се главозамайват от класирането на финала за Купата, а да се фокусират и върху първенството, където предстоят да се изиграят още три кръга.

"Ако мислим за финала за Купата с ЦСКА, има възможност рано-рано да приключим с борбата в първенството. А третото и четвъртото място дават правото на участие в европейските клубни турнири. Ние трябва да мислим мач за мач и да играем добре, това е моето желание. Една загуба или победа не трябва да ни главозамайва. На "Герена" трябва играем още по-силно, за да могат хората да си тръгват наистина щастливи. Под никаква форма не трябва да се отказваме от Купата и от първенството. Трябва да играем на живот и смърт, дори и да загубим", каза Мъри.

Той накратко коментира и привличането на Ивелин Попов в отбора.

"Ивелин Попов може да играе на достатъчно много позиции, отлично познавам неговите качества. Той първо трябва да влезе в оптималната си форма, за да бъде полезен на отбора", завърши Станимир Стоилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Копривщица чества 146 години от Априлското въстание
Копривщица чества 146 години от Априлското въстание
Париж обеща още помощ на Киев
Париж обеща още помощ на Киев