НОВИНИ

Светослав Петров е новият старши треньор на Етър Велико Търново

светослав петров новият старши треньор етър велико търново
bnt avatar logo
от БНТ
12:15, 02.10.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Светослав Петров е новият старши треньор на Етър и от днес започва работа начело на „виолетовите“, обявиха официално от великотърновския футболен клуб.

Наставникът бе представен на футболистите от председателя на Управителния съвет на клуба Деян Куздов и води първата си тренировка начело на „болярите“.

„Залагаме отново на млад и амбициозен специалист, който е доказал своя професионализъм в работата си. Надяваме се, че ще се справи с нелеката задача да запази мястото на отбора в елита. Към момента не можем да правим нова селекция до зимата, така че ще се справяме с наличния потенциал и трябва да използваме сто процента от възможностите му. Единствените нови попълнения на този етап са четиримата чужденци, които чакат работни визи. Това са Хосекарлос ван Ранкин, Принс, Моузес Кандидус и Луис Кордова, като последните двама са на финалната права и ще имат игрови права до дни“, заяви Деян Куздов.

Светослав Петров е роден на 18 февруари 1978 г. в Добрич. Дългогодишен полузащитник, с над 300 мача в кариерата си, играл е и в националния отбор на България. Бил е помощник-треньор в ЦСКА, Ботев (Пд) и Локомотив (Сф), треньор и директор в Добруджа, директор в Берое. За последно до май тази година бе старши треньор в елита на Септември (София).

Петров ще бъде представен официално на пресконференция в сряда, 4 октомври, от 13:00 ч. в конферентната зала на стадион „Ивайло“ във Велико Търново, когато ще направи първото си изявление пред медиите.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържан е дрогиран шофьор на бус във Варненско
Задържан е дрогиран шофьор на бус във Варненско
Условна присъда от 20 месеца за прокурорския син от Перник, признал за две престъпления
Условна присъда от 20 месеца за прокурорския син от Перник, признал за две престъпления