НОВИНИ

Свидетели на катастрофата с Милен Цветков не потвърждават версията на Николов и приятелката му

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
12:16, 26.02.2021
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

Продължава разпита на свидетели по делото за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков. Подсъдим за инцидента е Кристиан Николов. Съдът изслуша разказите на преки очевидци на случилото се на 19 април.

Четирима от преките очевидци не потвърждават версията на подсъдимия и неговата приятелка, че Кристиан Николов е помогнал на Милен Цветков след тежкия инцидент. Че му е давал вода, правил му е изкуствено дишане и му е сложил обувка под главата.

Всичките свидетели, част от тях служители от близкия търговски център, шофьори или пешеходци, твърдят, че други хора са помагали на Милен Цветков.

Някои от тях казват, че сериозно са се притеснили от това, че мощният джип на Николов е можел да се забие в тяхната кола.

Беше разпитан и един от съседите на Кристиан Николов, който потвърди, че вечерта преди инцидента е имало купон в дома на момчето до късно през нощта. Било е доста шумно и се е пускала силна музика. Този съсед разказа, че това е нещо, което се е случвало често там, дори е била викана полиция заради силен шум.

Разпитът на свидетелите продължава.

Най-интересни ще бъдат показанията на вещите лица, които трябва да кажат какви количества наркотични вещества е имало в кръвта на Николов и дали те са могли да повлияят на неговото поведение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Илияна Йотова: Най-важното за БСП е спечелването на парламентарните избори
Илияна Йотова: Най-важното за БСП е спечелването на парламентарните избори
Наставникът на Лудогорец бе избран за "Треньор на годината" в Литва
Наставникът на Лудогорец бе избран за "Треньор на годината" в Литва