НОВИНИ

Тайрън Уудли ще се бори и за репутацията на ММА в битката с Пол

bnt avatar logo
от Димитър Русев
14:15, 08.06.2021
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Пол Дейли помоли бившия си съперник Тайрън Уудли да победи Джейк Пол в полза на ММА общността.

Уудли победи Роби Лоулър за колана на UFC през 2016 г. и защити титлата си четири пъти, преди да загуби от Камару Усман през 2019 г.

Дейли смята, че Уудли поема огромна отговорност, изправяйки се срещу Пол през август.

"Чета подробности за парите, които получава, и се опитвам да си уредя една от тези битки за влияние", пошегува се Дейли.

"Ако това е, което неговият мениджър казва и той печели повече, отколкото е спечелил като шампион на UFC, без да се включва плащане на гледане, тогава не мога да го обвинявам, че се е съгласил за двубоя. Но той трябва да е сигурен, че ще спечели, в противен случай ще бъде много лошо не само за него, но и за спорта на ММА. Типът тренировки, които Джейк Пол може да си позволи и през които преминава и спаринг-партньорите, които може да привлече, всъщност му дават известно предимство. Тайрън Уудли е свикнал да прави спаринг бокс, докато тренира като ММА боец, но Джейк Пол тренира като боксьор, със спаринг боксьори и това е всичко, което знае. Той е е Ютюбър, но като спортист е боксьор. Може да не е толкова лесно, колкото Уудли мисли, така че ще погледна коефициентите на залагане."

Дейли сам ще се върне в клетката в петък вечер на Bellator 260, където той ще се срещне с Джейсън Джаксън на първото събитие с фенове обратно в казино Mohegan Sun в Кънектикът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нападение срещу мюсюлмани в Канада
Нападение срещу мюсюлмани в Канада
Сигнал за бомба и в Софийския районен съд
Сигнал за бомба и в Софийския районен съд