НОВИНИ

Тервел Пулев: От загубите учим повече

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:31, 15.05.2022
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
тервел пулев почти всичко уточнено мача ковальов
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Българският боксьор Тервел Пулев използва своя профил във Фейсбук, за да сподели първите си впечатления след поражението от Сергей Ковальов по време на галавечерта в Калифорния.

За Тервел това беше първа загуба на професионалния ринг в полутежка категория, след като до този момент той имаше 16 победи.

По-малкият от братя Пулеви благодари за подкрепата на българските фенове в "Киа Форум" в Лос Анджелис и допълни, че от загубите се учи повече, отколкото от победите.

"Благодаря на всички свързани с работата ни да стигна до тук да играя с един от най -добрите боксьори в света в нашето време. Благодарности и на всеки, който вярва и не спира да ме подкрепя въпреки, че моята ръка не беше вдигната от реферите. Радвам се, че бях на това ниво в този ринг, с такъв легендарен боксьор. Въпреки трудния мач и високото темпо се чувствам в отлично здраве и настроение.

Не спирах да чувам гласа на брат ми Кубрат през всичките 10 рунда, от край до край. Което ми даваше страшно много сила. Чувах подкрепата на българите в залата също. Много се радвам, че имаше такова силно българско присъствие в Киа Форум в ЛА. От загубите учим повече, отколкото от победите!

Нямам търпение да се прибера в България при семейството си и да ги прегърна- много ми липсваха през всичките 2 - 3 месеца на подготовка в САЩ.

Чувствам се благословен!
Тервел Пулев", написа бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон 2012 във Фейсбук.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Антоанета Цонева: В момента на България предсрочни избори не са и нужни
Антоанета Цонева: В момента на България предсрочни избори не са и нужни
Росен Желязков, ГЕРБ: Ако се прави депутинизация, тя трябва да е в рамките на коалицията
Росен Желязков, ГЕРБ: Ако се прави депутинизация, тя трябва да е в рамките на коалицията