НОВИНИ

Тити Папазов: Станимир Стоилов има огромен опит в такива битки с ЦСКА

тити папазов станимир стоилов огромен опит такива битки цска
bnt avatar logo
от БНТ
13:09, 08.05.2022
Чете се за: 03:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Баскетболният треньор Тити Папазов, който е много силно обвързан и с футболния клуб на Левски, сподели, че ЦСКА има много добър треньор в лицето на Алан Пардю, но все пак даде предимство за „сините“ за предстоящия финал за Купата на България.

Мачът е на 15 май, неделя, от 17.00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Тити Папазов беше специален гост в предаването „Арена спорт“ по БНТ.

Той взе отношение по повод създаването на новата фенска организация „Левски на левскарите“, която ще има за цел подпомагане дейността на клуба. Тити Паппзов даде като пример за подобни формации тима на Барселона.

„Трябва да бъдем търпеливи, а когато се прави нещо, то да бъде направено като хората. Човекът, който най-много ми е помогнал в онези дни с акциите беше Лъчо Танев. Как трябва да се прави, какво да се иска, той има огромен опит, защото пред очите му е Барселона. Ние много трудно ще копираме Барселона, защото те не са акционерно дружество. Любовта на сините фенове обаче е огромна, трябва да се взимат предвид световните практики. Но трябва да има и ясни правила. Единствените обединяващи фигури може би в Левски в момента са Наско и Мъри. Най-важното е да има постоянство, за да имаш глас, трябва три години да си плащал членския си внос, три години без прекъсване. Така е в Барселона“, коментира Тити Папазов.

„Левски е отбор с бъдеще, може би това ще е най-голямата награда за тези момчета и за Мъри сега. Няма връщане назад. Всички чакат мача на 15 май“, коментира още баскетболният специалист.

Запитан за треньорския дуел Алан Пардю – Станимир Стоилов Тити Папазов каза: „Безспорно този треньор е високо ниво специалист, когато е работил в Англия няма коментар за неговата класа. За тези 10 дни, в които има време за работа, ще направи максималното, но се надявам да не е достатъчно. Моето мнение е, че Стоилов има огромен опит в такива битки.“

„Нещото, което искам в Левски да се промени, е да помнят своите легенди. А мачът е 1:0 за Левски. Това е пристрастна прогноза, но се надявам да победим. Победа за феновете“, завърши Папазов.

Цялото интервю можете да видите във видеото.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Състезание по носене на съпруги се проведе в Унгария
Състезание по носене на съпруги се проведе в Унгария
Заседание за санкциите на ЕС за Русия - България иска изключване от петролното ембарго
Заседание за санкциите на ЕС за Русия - България иска изключване от петролното ембарго