НОВИНИ

Тодор Неделев: Скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога

тодор неделев скоро завърна терена силен всякога
Снимка: БФС
bnt avatar logo
от БНТ
22:27, 23.06.2022
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският национал Тодор Неделев публикува емоционално послание в социалните мрежи, в което за пръв път говори за ужаса, който изживя в Тбилиси.

При пристигането на „лъвовете“ в грузинската столица за двубоя със селекцията на Вили Саньол от Лигата на нациите, автобусът, превозващ „трикольорите“ катастрофира, а Неделев пострада много сериозно.

Той бе откаран в местната Университетска болница, където му бе направена спешна операция на черепна, в следствие на което полузащитникът ще бъде известно време извън футболните терени.

Неделев бе изписан от болничното заведение миналия петък, а вчера бе транспортиран на родна земя.

Талантливият български футболист благодари на абсолютно всички, замесени в спасяването на живота му и добави, че скоро ще се завърне към любимата игра по-силен от всякога.

Публикацията на Тодор Неделев без редакторска намеса:

„Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачния тунел… Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив!

Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипа му. Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията. На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата.

На всички мои близки и приятели, които ми даваха кураж. Искам да благодаря на Български футболен съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там. И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!“, написа Неделев във Фейсбук.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Войната: Боевете за Северодонецк навлизат в решаваща фаза. Украйна вече е кандидат за член на ЕС
Войната: Боевете за Северодонецк навлизат в решаваща фаза. Украйна вече е кандидат за член на ЕС
Кирил Петков след срещата в Брюксел: Надявам се българската позиция за РСМ да стане европейска
Кирил Петков след срещата в Брюксел: Надявам се българската позиция за РСМ да стане европейска