НОВИНИ

Треньорът на Пирин: Доволен съм от играта, отборът има бъдеще

треньорът пирин доволен съм играта отборът бъдеще
bnt avatar logo
от БНТ
20:55, 09.07.2022
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Пирин Благоевград Красимир Петров коментира представянето на тима си срещу Локомотив Пловдив в откриващия кръг на Първа лига.

„Орлетата“ допуснаха загуба с 1:2 от „смърфовете“, въпреки че поведоха в резултата на стадион „Локомотив“ чрез Станислав Костов в 10-ата минута.

Петров похвали състава си за играта, която показаха срещу „черно-белите“ и заяви, че е доволен от представянето на Пирин в срещата.

„Каквото и да кажа, резултатът е 2:1 в полза на Локомотив Пловдив. От няколко дни съм треньор на Пирин и днес със сигурност мога да похваля отбора за голямото раздаване, старание и за мъжката игра, която се опитаха да държат през целия мач. Загубихме мача, но аз съм доволен“, започна специалистът.

Той добави, че „орлетата“ ще изглеждат по съвсем различен начин в следващите мачове от първенството.

„Още от утре започваме да се готвим за мача, който ни предстои в неделя срещу ЦСКА 1948. Бъдете сигурни, че отборът, чисто игрово, ще изглежда по съвсем друг начин в хода на сезона“, категоричен е Петров.

Наставникът на Пирин разкри, че е получил картбланш от ръководството на клуба да работи спокойно и завърши с думите, че отборът му разполага с голям потенциал.

„Ръководството ми заяви, че ще получа достатъчно време за работа, но сами знаете, че резултатите са едно от най-важните неща във футбола. Така че, продължаваме да работим, изграждаме нов отбор. В състава си виждам хора, които искат да се трудят и да се развиват. Смятам, че този отбор има бъдеще“, завърши Красимир Петров.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рецидивисти зад волана: Защо системата допуска смърт на пътя?
Рецидивисти зад волана: Защо системата допуска смърт на пътя?
Байрамът в Мека започна с ритуала пребиване на сатаната с камъни
Байрамът в Мека започна с ритуала пребиване на сатаната с камъни