НОВИНИ

Треньорът на вратарите на ЦСКА 1948: Любослав Пенев постави високи цели на отбора (Видео)

треньорът вратарите цска 1948 любослав пенев постави високи цели отбора видео
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
17:15, 06.06.2022
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Новият треньор на вратарите в отбора на ЦСКА 1948 Йордан Йорданов даде интервю за официалния сайт на клуба, в което разказа малко повече за работата си със старши-треньора Любослав Пенев и щаба му, както и с капитана на отбора - един от най-качествените вратари в България - Даниел Наумов.

50-годишният специалист има богат опит зад гърба си, натрупан в ЦСКА, националния отбор на България, Локомотив (София), Миньор (Перник) и още куп отбори.

ЦСКА 1948 е познато място за Йорданов, тъй като той е работил с мъжкия състав на "червените" в периода 2017 - 2018 г. Познава изключително добре и Наумов, когото е обучавал още в юношеските му години.

Доскоро пък наставникът беше част от академията на "червените", където тренираше младите вратари на клуба. Той сподели повече и за впечатленията си от тях.

"До момента всичко в лагера е много добре организирано, тренировките протичат по много добър начин с доста настроение в отбора. Нещата са положителни. Господин Пенев винаги има най-големите цели, така че целите пред отбора също са най-големите. Не е тайна, че е изключителен професионалист. Много е взискателен към отборите, които тренира. Той го е показал във времето. Изключителен специалист за мен", започна треньорът.

“Всеки треньор обича да има добър вратар, какъвто е Даниел Наумов. Работил съм преди в юношите, и в ЦСКА с него. Огромно предимство е да имаш един добър вратар. Не сме се разделяли много с Наумов, че да се опознаваме. Имаме отношения дълги години, добра ни е комуникацията", добави той.

"Мисля, че и школата започва да се движи добре с присъствието на Спас Джевизов. Надявам се скоро да има попълнения от школата към втория и първия отбор", завърши Йордан Йорданов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сериозен интерес към детски фестивал на рециклирането
Сериозен интерес към детски фестивал на рециклирането
Единственият каракал в България вече има малки
Единственият каракал в България вече има малки