НОВИНИ

Трифон Лапков: Трябва да продължим да вдигаме нивото

трифон лапков продължим вдигаме нивото
Снимка: ВК Хебър Пазарджик
bnt avatar logo
от БНТ
18:44, 30.03.2023
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Диагоналът Трифон Лапков коментира представянето на волейболния Хебър в редовния сезон от първенството на България. Шампионите завършиха на трета позиция и ще се изправят срещу Берое 2016 на четвъртфиналите.

"Здравословно съм доста по-добре, но със сигурност не съм на 100 процента все още. Работим с медицинския щаб всеки ден, за да успеем да постигнем пълно възстановяване и да мога да бъда изцяло в помощ на отбора. Мачът срещу Монтана изглеждаше лесен, но не беше. Победата беше задължителна и ние бяхме длъжни да запазим концентрация и ниво през цялото време. От друга страна Монтана е стойностен отбор с добри и опитни играчи и не сме си мислили, че ще бъде лесно. Радвам се, че успяхме да запазим главите си хладни и да следваме тактическите указания. Показахме добър волейбол. Трябва да продължим да вдигаме нивото, за да успеем да постигнем целта си, а именно да спечелим титлата", заяви Лапков, цитиран от официалния сайт на Хебър.

Той коментира и предстоящите двубои на "тигрите" от плейофите в шампионата.

"Съперникът има качествен отбор и видяхме, че може да ни постави под голямо напрежение. Трябва да продължим с високото ниво и да сме концентрираме, няма да е лесно. Имаме домакинско предимство, което е прекрасно, защото нашата публика е невероятна и ще ни помогне да започнем по най-добрия начин", каза още Трифон Лапков.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рядък розов диамант на търг в Ню Йорк (Снимки)
Рядък розов диамант на търг в Ню Йорк (Снимки)
НОА с научна конференция в чест на 100 години БОК
НОА с научна конференция в чест на 100 години БОК