НОВИНИ

Във Варна започна фестивалът "Кино и храна"

bnt avatar logo
от БНТ
20:56, 26.08.2020
Чете се за: 00:51 мин.
Регионални

Пет дни музика, комедия, кино, театър, кулинарни демонстрации, подбрани храни и напитки очакват варненци и гостите на града. Това е фестивалът "Кино и храна", който ще продължи до края на месеца.

Фестивалът "Кино и храна" се завърна там, откъдето преди 3 години стартира, а именно във Варна. Мястото е в Морската градина, точно пред сградата на Аквариума, входът е свободен, като допълнителна информация полезна, трябва да разполагате карта, която можете да вземете на място, да заредите с някаква сума и така да се разплащате за различни услуги, храни или напитки.

Преди малко приключиха демонстрациите на Кулинарния институт във Варна. Започна концертът на Таралеща и Митко Таралежков. След него предстои прожекцията на италианския филм "Фамилната къща".

На Фестивала ще гостува и Държавния куклен театър във Варна, както и Бате Ицо, който ще рисува приказки на живо. С програмата за следващите дни можете да се запознаете и в интернет. Още за акцентите тази година сега ще разберем от организатора Ник Тодоров, с който се срещнахме малко по- рано днес.

"2 часа музика тук под дебелата сянка пред Аквариума ще слушаме хубава музика, ще хапваме вкусна храна и в неделя специалната ни изненада - Милена Славова в един акустичен вариант с китара и нейният глас - легендата на българската рок музика ще бъде наш гост. Кулинарни блогъри от цяла България. Работилници за малки и големи. Прекрасен начин да изпратим лятото във Варна", каза организаторът Николай Тодоров - Ник.

Автор: Мариана Малева

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фестивалът "Портал на два свята" започва с "Янините девет братя"
Фестивалът "Портал на два свята" започва с "Янините девет братя"
Медицинските сестри се отказват от протеста, премахнаха палатковия лагер пред МЗ
Медицинските сестри се отказват от протеста, премахнаха палатковия лагер пред МЗ