НОВИНИ

Венци Стефанов защити Борислав Михайлов и нападна Бербатов

Венцеслав Стефанов
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
13:04, 22.10.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов защити президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов от критиците му по любопитен начин.

„В продължение на месеци Боби беше рисуван като какъв ли не. Ама сигурно, Боби сигурно си има много кусури. Е, обичал Преслава, харесвал жените, пиел по едно пиене. Да ви кажа честно, и на мене ми харесват тези неща. Ако на някой не му харесват, то той значи не е достатъчно мъж“, заяви босът на столичния клуб.

Борислав Михайлов е склонен да работи с Димитър Бербатов

През изминалата седмица Борислав Михайлов беше преизбран за президент на БФС, а от екипа на Димитър Бербатов бяха категорични, че ще оспорят конгреса в съда.

„Промяна задължително трябва да има. Но тази промяна без държавата да помогне, е все едно, че е промяна на времето – сутринта облачно, а следобед дъждовно“, добави още Венци Стефанов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

"Едно 80-100 клуба са били добре подпечатани, за да гласуват за Димитър Бербатов", каза още президентът на Славия и бивш член на Изпълкома на пресконференция в Пресклуб България.

"Раздадоха се пари на тези най-дребните клубове...", убеден е Стефанов. Той допълни, че не всички гласували за Бербатов представители на отбори са били подтикнати изцяло от футболни убеждения.

"ЦСКА ще стане собственик на стадиона много скоро, което аз безкрайно много се радвам и съм щастлив, защото този клуб години наред плащаше грешни пари и поддържаше тези бази“, уточни Венцеслав Стефанов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Туристическият бранш излиза на пореден протест
Туристическият бранш излиза на пореден протест
Бившият шеф на КАТ Тенчо Тенев е назначен временно за началник отдел в СДВР
Бившият шеф на КАТ Тенчо Тенев е назначен временно за началник отдел в СДВР