НОВИНИ

Борислав Михайлов е склонен да работи с Димитър Бербатов

Борислав Михайлов
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
12:52, 22.10.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Борислав Михайлов е склонен да работи в един екип с Димитър Бербатов. Това призна президентът на Българския футболен съюз в ексклузивно интервю за БНТ.

„Аз не гоня гарез на никой и никога не съм го правил. Плюс това, аз няма какво да му се сърдя на Бербатов. Естествено, аз съм го канил него преди това. Питах го какво ще прави. Беше преди години, да дойде да види. Не е задължително да бъде по същия модел, по който аз съм минал при Иван Славков. Той каза, не, че не е готов, а че не знае накъде ще му се развие кариерата след футбола“, заяви босът на родния футбол.

През изминалата седмица Борислав Михайлов беше преизбран за президент на БФС, а от екипа на Димитър Бербатов бяха категорични, че ще оспорят конгреса в съда.

„На Стилиян Петров футболният съюз му е платил образованието, заедно с УЕФА. Значи, ние сме го правили това, има такава програма за футболисти, които са около завършване на кариерите си, да ходят, да се обучават“, каза още Борислав Михайлов.

Венци Стефанов отново защити Борислав Михайлов

„Така че няма никакъв проблем да работя с Бербатов. Ако той има желание, на различна позиция“, добави президентът на БФС.

Цялото интервю с Борислав Михайлов очаквайте в предаването „Арена спорт“ тази неделя (24 октомври) от 12.30 часа по БНТ 1.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бившият шеф на КАТ Тенчо Тенев е назначен временно за началник отдел в СДВР
Бившият шеф на КАТ Тенчо Тенев е назначен временно за началник отдел в СДВР
Задържаха германци за убийство на свой сънародник в балчишко село
Задържаха германци за убийство на свой сънародник в балчишко село