НОВИНИ

Виктория Георгиева: Следващият ми сингъл ще бъде много различен

bnt avatar logo
от БНТ
13:34, 04.07.2020
Чете се за: 00:51 мин.
Още

Следващият сингъл ще бъде много различен, ще се изненадат хората, той ще излезе може би през септември. Не искам да се ограничавам в един таргет, мисля, че правя нещата балансирано по средата - хем да могат и младите да слушат, а и големите да се припознават в историите.

Това сподели в "Денят започва с Георги Любенов" младата певица Виктория Георгиева.

Тя разказа още, че са направили сингъла "Alright" за един ден. "Песента я направихме през януари на музикалния ни лагер, който правихме за "Евровизия". Бяхме написали една песен, върху която работихме 2 или 3 дена, бяхме много изморени и искахме да направим нещо, с което да се позабавляваме и песента беше готова за един ден".Самият текст много паснал на цялата ситуация в момента. И въпреки че е създадена на музикалния лагер за "Евровизия", "Alright" не е планирана за конкурса. "Понякога бързите неща стават едни от най-хубавите", допълни Виктория.

А посланието на песента е следното: "Колкото и да ти е гадно понякога, светът е много странно място за живеене, но трябва да си кажеш, че всичко ще бъде наред и да си го поставиш в главата, да вярваш, че нещата ще се оправят. Да търсиш свободата, добротата, да помагаш на себе си и на останалите около теб", каза младата изпълнителка.

В песента има и меланхолия, но има и ритъм. Според Виктория всеки има нужда някой да му вдъхне надежда и светлина. "На мен ми подейства като лекарство. Музика трябва да правиш с послание. Да говориш на хората чрез музиката", допълва българският представител на "Евровизия" 2021.

Тя се надява до края на годината да бъде завършен и музикалният й албум.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Порой наводни старчески дом и взе 14 жертви в Япония
Порой наводни старчески дом и взе 14 жертви в Япония
Боровец открива активно Лято 2020
Боровец открива активно Лято 2020