НОВИНИ

Всичко е шоубизнес: Колко ще спечели Опра от интервюто с Меган и Хари

Мартин Гицов
от Мартин Гицов
20:38, 07.03.2021
Чете се за: 03:30 мин.
Още
Слушай новината

Часове до излъчването на интервюто на принц Хари и съпругата му Меган пред Опра Уинфри, за което се говори от седмици. Очаква се разговорът да разкрие още за отношенията между младото семейство и кралицата.

От Бъкингамският дворец по-рано коментираха, че изявата на двойката е второстепенно събитие и нацията има по-важни проблеми.

Британското кралско семейство демонстрира единство за Деня на Общността на нациите.

В Деня на Общността на нациите кралските особи отбелязаха решителността пред пандемията, куража и изключителната креативност на народите от Общността на нациите, която обхваща 54 държави от британското имперско минало. Не бяха подминати "екзистенциалните заплахи", които представляват пандемията.

"Всички продължихме да оценяваме подкрепата, широтата на опита и познанията, които носи съвместната работа и се надявам да запазим това подновено чувство за близост и общност", заяви кралица Елизабет II.

На днешния празник миналата година принц Хари и Меган Маркъл се появиха за последен път публично като официални кралски особи преди да се оттеглят от тези задължения през април.

Меган и Хари с още разкрития от кухнята на британското кралско семейство

Интервюто им с Опра Уинфри по СиБиЕс ще бъде излъчено първо в Съединените щати, а утре и във Великобритания.

Бъкингам отбеляза, че в понеделник британците ще мислят повече за завръщането в училищата, получаването на ваксина срещу COVID-19 и излизането от болница на 99-годишния принц Филип.

Според източник на "Дейли Мейл" отношението в кралския двор към интервюто е под мотото "и това ще мине".

Отбелязва се, че единственият печеливш от подобни програми е техният водещ.

Телевизия СиБиЕс е платила между 5 и 6,5 милиона паунда на продуцентската компания на Опра Уинфри за правата върху интервюто. 30-секундна реклама струва 234 000 паунда. В един от промоционалните клипове Меган Маркъл описва кралския си живот в Бъкингам като "почти непоносим".

Меган Маркъл: Бъкингамският дворец не може да очаква аз и Хари да мълчим

В друг откъс принц Хари заявява, че двамата са решили да емигрират в Съединените щати от страх, че историята се повтаря, визирайки смъртта на принцеса Даяна. Запознати с американския телевизионен бизнес обаче предупреждават, че най-доброто е запазено за шоуто. Премиерът Джонсън заяви, че вероятно ще пропусне интервюто.

"Разбира се, интересувам се за всичко в новините и по света, но по наше време ще е доста късно и вероятно ще го пропусна. Ще се фокусирам обаче, както вие и хората в страната очакват, върху кампанията за ваксиниране", каза премиерът на Великобритания Борис Джонсън.

Кралицата, която е в замъка Уиндзор, ще бъде информирана за откровенията едва утре сутринта след закуска.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
СУ се изкачи в класация на световните университети заради програмата си по физика и астрономия
СУ се изкачи в класация на световните университети заради програмата си по физика и астрономия
Андрей Рубльов спечели титлата в Ротердам
Андрей Рубльов спечели титлата в Ротердам