НОВИНИ

За първи път в София: Представиха песента, с която България ще участва на "Евровизия"

Цанка Николова
от Цанка Николова
17:06, 06.02.2022
Чете се за: 02:20 мин.
Още
Слушай новината

За първи път пред феновете в София беше представена песента, с която България ще участва на "Евровизия" през май в Италия.

България ще участва в първия полуфинал на Евровизия

Промоцията беше снощи, а входът - безплатен за ученици, студенти, преподаватели и лекари. Освен "Intention" музикантите от "Интелиджънт мюзик проджект" представиха и някои от най-популярните си песни от техните албуми досега.

Аплодисменти, усмивки и много настроение. Така премина снощният концерт на "Интелиджънт мюзик проджект".

"В България всички рок фенове са страхотни", сподели Рони Ромеро, фронтмен на "Интелиджънт мюзик проджект".

"С групата много сме се сработили вече, което е от голямо значение за успеха на една група, защото когато има взаимни, приятелски, топли взаимоотношения между нас и тогава музиката върви и се харесва и това хората го усещат и го виждат", коментира Стоян Янкулов - Стунджи.

Освен енергията, която носи песента за "Евровизия", не остава незабелязано и посланието - за надежда, увереност и смелост.

"Искаме да кажем на хората: "Ако искате да промените нещо към по-добро, вие трябва да имате намерението да го направите. Не просто да стоите на дивана и да чакате нещата да се случат, а да имате волята да се движите напред и да направите живота си страхотен!", допълва Рони Ромеро.

"Intention" се опитва да вдъхне смелост у хората, да приемат себе си и останалите и да се борят за това, което най-много искат и желаят. Един дуел сам със себе, в който човек намира истината", каза още Славин Славчев.

През март групата тръгва на европейско турне. Първата спирка е Торино, където ще бъде музикалният конкурс. Групата ще свири и в Португалия, Нидерландия, Белгия, Франция и Гърция.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦСКА записа успех срещу Литекс в учебна игра
ЦСКА записа успех срещу Литекс в учебна игра
Арести в Гърция за нелегален внос от България на разредител за горива
Арести в Гърция за нелегален внос от България на разредител за горива