НОВИНИ

Започнаха снимките на "Те, вълните" - новият сериал на БНТ

bnt avatar logo
от БНТ , Репортер: Давид Сукнаров
21:12, 04.06.2024
Чете се за: 02:27 мин.
У нас
Слушай новината

Днес започнаха снимките на най-новия сериал на БНТ, продуциран изцяло от обществената телевизия. В шест епизода "Те, вълните" разказва за това, че дори разкъсвано от интриги и ненавист, семейството се оказва последен пристан за човека.

Историята преплита и криминални сюжети, с които героите ще трябва да се справят. Днес наш екип беше на снимачната площадка по Южното Черноморие.

Снимките на сериала "Те, вълните" започнаха край Приморско. А в главните роли влизат едни от най-обичаните артисти.

Теодора Духовникова, актриса: Това е един от най-хубавите дни може би в живота ни. Снимали сме много, но нищо от нещата, които сме снимали не е било толкова специално за нас.

Койна Русева, актриса: Става дума за кармата, която минава през поколенията, ще успеем ли да се справим с тази тежка задача - да заобиколим кармичните си връзки или няма да успеем.

Теодора Духовникова, Радина Кърджилова и Койна Русева, по чиято идея е направен сериалът, са дъщери на аристократична майка. Живеят в бохемската си къща край морето, но след инцидент с много неизвестни, семейството им се разклаща и започват да изплуват техните дълбоко пазени тайни.

"Семейна драма, но с криминални елементи. И се надаваме, че по някакъв чист и простичък начин можем да докоснем хората, защото всички ние сме преживявали такива неща", каза Петър Крумов, режисьор на сериала.

Голяма част от снимките на сериала ще са по Южното Черноморие, включително се снима и под вода.

"Много ще ни е трудно, имайки предвид времето, но пък е много визуален проект и мисля, че наистина си заслужава, тъй като ние сме събрали най-добрите", посочи Неда Морфова, режисьор на сериала.

Сериалът "Те, вълните" е част от филмопроизводството на БНТ, която е най-големият продуцент на телевизионно кино в България.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Майката от Сандански, убила двете си деца, ще обжалва доживотната присъда
Майката от Сандански, убила двете си деца, ще обжалва доживотната присъда
Футболистът Илиан Илиев - младши в поредицата "Спортните таланти на България"
Футболистът Илиан Илиев - младши в поредицата "Спортните таланти на България"