НОВИНИ

Запознайте се с Андре Шнура - душата на Евро 2024 (ВИДЕО)

Докато Германия играе, той винаги е във фен зоната на съотвения град домакин на мача със своя саксофон, покорявайки сърцата на милиони с музиката и заразителната си енергия.

запознайте андре шнура душата евро 2024 видео
bnt avatar logo
от БНТ , Репортер: Бюлент Мюмюнов
13:36, 04.07.2024
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Едно от големите явления на това първенство е таланталивият германски саксофонист Андре Шнура. В последните седмици той покорява сърцата на милиони с музиката и заразителната си енергия. Медиите в Западна Европа го наричат душата на европейското.

Докато Германия играе, той винаги е във фен зоната на съотвения град домакин на мача. Там разпалва емоциите и прави преживяването още по-запомнящо се.

Уникалните му изпълнения на песни като "Samba de Janeiro“, „Waka-Waka“ и „Freed from Desire“ превръщат музиканта в световна сензация. Вече има над половин милион последователи в социалните мрежи, а видеата му са гледани от милиони хора.

Той не е обикновен уличен музикант. Историята на Андре започва в Арнем, Нидерландия, където учи джаз и саксофон. Качва изпълненията си в YouTube, където набира популярност. Предлага услугите си на сватби и рождени дни. Талантът му го води на някои от най-големите музикални сцени в Германия и му отваря вратите на няколко телевизионни предавания. Винаги облечен в своята ретро тениска на германския отбор и носещ неповторимите си слънчеви очила с поставена цигара зад ухо.

Неговата харизма вдъхновява мнозина да гледат на футбола не само като спорт, но и като социален и емоционален празник. И то във времена, в които светът се нуждае от повече поводи за радост.
Дори вече се появяват статии в местните медии, които намекват, че Андре ще бъде част от церемонията по закриването на 14-ти юли в Берлин.

Би било заслужено. Той прави европейското още по-паметен турнир.

Вижте целия материал във видеото!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Властите в Словакия прекатегоризираха нападението срещу премиера Роберт Фицо като терористична атака
Властите в Словакия прекатегоризираха нападението срещу премиера Роберт Фицо като терористична атака
Андрей Кузманов: Винаги може повече
Андрей Кузманов: Винаги може повече