НОВИНИ

Затопляне и повече слънце днес

bnt avatar logo
от БНТ
06:04, 01.12.2021
Чете се за: 01:15 мин.
У нас
Слушай новината

Днес ще бъде ветровито с умерен, временно силен вятър от запад-северозапад, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от югозапад.

Ще има променлива облачност, намаляваща в следобедните часове на места до предимно слънчево. Температурите ще започнат да се повишават и максималните ще са между 7° и 12°, малко по-ниски по високите западни полета.

По Черноморието също ще бъде ветровито, но след обяд вятърът ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Облачността ще е променлива. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините през втората половина на деня ще преобладава слънчево време. Ще духа силен, по билата временно бурен вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 3°, на 2000 м - около минус 3°.

В четвъртък ще преобладава слънчево време, а затоплянето ще продължи. В петък отново ще завали. Очаква се и рязко понижение на температурите и през почивните дни времето ще бъде много променливо - ще има и слънчеви часове, но и валежи - и от дъжд, и от сняг.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
2681 са новите случаи на коронавирус
2681 са новите случаи на коронавирус
Рутинна победа за Ювентус над последния в Серия "А"
Рутинна победа за Ювентус над последния в Серия "А"