НОВИНИ

Зидан пое вината за поражението от Шахтьор

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:14, 22.10.2020
Чете се за: 00:51 мин.
Футбол
зидан пое вината поражението шахтьор

Френският наставник на Реал (Мадрид) призна след срещата с украинския тим, че вината за загубата на стадион "Алфредо ди Стефано" в първия си мач от Шампионската Лига за сезон 2020/21.

На почивката "Белия балет" изоставаше с 0:3 и въпреки че върна два бързи гола в началото на втората част, в край на сметка допусна поражение от шампиона на Украйна.

“Лош момент. Първата част… Не толкова заради играчите, те са на терена и тичат. Но не видях отбора така, както исках, и когато това се случва, вината е твоя. По-добре реагирахме през второто полувреме, защото не заслужавахме това. Те са шампиони и загубата ме ядоса. Трябва да потърся решения, за да не се случва това повече. Ще се опитам да го направя“, каза френският специалист след двубоя.

Това беше третата поредна загуба за Реал в Шампионската Лига, което се случва за първи път от 1986 година. Както знаете, в предишното издание на надпреварата, 13-кратните шампиони на Европа отпаднаха след две загуби с по 1:2 от тима на Манчестър Сити.

„Имаше реакция от играчите на терена. Не успяхме да изравним. Сега ще размишлявам. Промените бяха заради натрупването на мачове, защото това са футболисти, които никога не почиват. На всеки три дни имаме мач, но нямаме оправдание. Това са решения, взети от мен, и трябва да намеря това, което отново ще ни направи силни и печеливши. Разполагам с малко дни да го направя. Ще видим за мача с Барселона. Сега трябва да анализираме този двубой и след това да се подготвим за следващия. Знаем, че събота бързо ще дойде и ще видим”, коментира още Зидан.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ВСС обсъжда призива на Съюза на съдиите за отстраняването на главния прокурор
ВСС обсъжда призива на Съюза на съдиите за отстраняването на главния прокурор
Увеличават от 250 на 300 лв. помощта за учениците от 1-ви и 8-и клас
Увеличават от 250 на 300 лв. помощта за учениците от 1-ви и 8-и клас