НОВИНИ

Златомир Загорчич: Заслужихме максимално точките си

Златомир Загорчич
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:23, 03.09.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич смята, че отборът му е заслужил спечелените до този етап точки през кампанията.

Славия обърна Локомотив София след два гола на Кристиан Добрев.

"Доволен съм от характера на Славия. Трябва да го изградим още малко. Доволен съм от показаното от футболистите. Кристиан Добрев е много добър футболист и се надявам да продължава по същия начин. Липсва му подготовка, защото имаше период, в който беше с контузия, а след това беше болен и изпусна много тренировки. Надяваме се да няма повече контузии. Бе заменен, защото започна да получава схващания", заяви наставникът на "белите" след двубоя.

Сърбинът е уверен, че футболистите му са наясно със своите задачи и ще се справят и без напусналия в посока ЦСКА 1948 Ради Кирилов.

"Няма кой да замени Ради Кирилов. Всеки един футболист знае каква позиция заема на терена и каква работа трябва да свърши. След всички изиграни мачове, заслужихме максимално точките си. За съжаление загубихме мачове срещу Черно море и Арда. Срещу Арда беше незаслужено, а срещу Черно море загубихме с единствен точен удар срещу нашата врата. Продължаваме да тренираме и да мислим за следващия мач", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
35 сигнала са подадени заради проливния дъжд в Добрич
35 сигнала са подадени заради проливния дъжд в Добрич
НАСА с втори опит за начало на мисията към Луната
НАСА с втори опит за начало на мисията към Луната