НОВИНИ

Татяна Дончева: "Хората искат да бъдат лъгани, те не приемат истината"

Гост в предаването "Денят започва с Георги Любенов" беше лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева. По отношение на щедрите предизборни обещания, Дончева смята, че "хората искат да бъдат лъгани, те не приемат истината, не наказват лъжата", а продължават да гласуват за хората, които ги лъжат.

bnt avatar logo
от БНТ
10:23, 12.02.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

"Когато нещата са тежки, те искат отговорност от всички, а не прехвърляне, прехвърлянето на отговорност не се отнася само за между политиците, а и между хората." Това според Дончева може да се види в обичайни ситуации: когато в тяхната среда, фирма, семейство, етажна собственост се появи проблем, убедена е Дончева. Това, според нея, е причината и всичко, което виждаме в парламента, се среща в живота ни.

"Аз говоря това, което смятам, че трябва хората да прозрат, а пък дали ДА ил НЕ, вече е спряло да ми пука"ми вярват". Лъжата се възприема лесно в политиката, защото никога, по думите й, "никога политиците не са били ценени по това какво могат, нито по това какво са направили".

Според социологическите прогнози засега "Движение 21" в коалицията с АБВ влиза в парламента. Дончева обаче беше категорична, че няма да правят коалиция с ДПС и БСП.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русенската библиотека Любен Каравелов получи дарение
Русенската библиотека "Любен Каравелов" получи дарение
Дни на Свети Лука в Пловдив
Дни на Свети Лука в Пловдив