НОВИНИ

Румен Петков: България се нуждае от стабилно правителство

"България се нуждае от стабилно правителство, това е вън от всяко съмнение", каза в студиото на "Още от деня" Румен Петков от АБВ, бивш заместник-председател на партията и кандидат за депутат от Коалицията "АБВ-Движение 21" на парламентарните избори.

bnt avatar logo
от БНТ
19:44, 28.03.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Според него правителство ГЕРБ-БСП би било един достатъчен вариант, на който не му е необходим трети ненужен играч.

"Така избра гражданинът, или така ни подредиха социолозите и му внушаваха в продължение на един месец, че това ще е резултатът, или така избраха медиите, които обслужиха този модел, защото първите 15 дни на кампанията битката беше ще има ли сблъсък между Бойко Борисов и Корнелия Нинова", коментира резултатите от изборите Петков. По негово мнение не е имало реален политически сблъсък, нямало е отстояване на политики, на тези, на аргументи, а е имало едно шоу.

Той обясни, че има хора, при които изборите се правят с пари, но при АБВ случаят не е такъв. Петков обясни, че те са правили изборите с много хъс, с едно младо енергично ръководство, с честна, почтена кампания. По негово мнение не са били чути и разбрани, защото не са имали ресурса да клечат в медиите, защото никога не са си позволявали спекулация.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жозеф Дол поздрави ГЕРБ за победата на парламентарните избори
Жозеф Дол поздрави ГЕРБ за победата на парламентарните избори
Валери Симеонов: Предлагаме кабинет ГЕРБ+БСП+Обединени патриоти
Валери Симеонов: Предлагаме кабинет ГЕРБ+БСП+Обединени патриоти