НОВИНИ

Артинсталация от цветни чадъри покри крайезерната алея в Белослав

Артинсталация от цветни чадъри покри крайезерната алея в Белослав за 24 май. Мястото е предпочитано място за отдих и разходки както от местните жители, така и от гости от съседните общини. През лятото до Белослав пътуват и организирани групи туристи от Варна, а в момента крайезерната алея е едно от най- предпочитаните места за фотосесии на абитурентите.

bnt avatar logo
от Мариана Малева
07:27, 25.05.2018
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Инициативата за инсталацията е на служителите от Община Белослав. Чадърите са дарени от различни местни фирми и организации.

инж. Деян Иванов - кмет на Белослав: “Направени са с метални проволки и с различни крепежни елементи, които са хванати.”

Освен, че осигуряват нежна сянка в слънчевите дни, цветните чадъри създават настроение и придават чар на мястото.

- Значи като завих оттам и като ги видях тези чадъри, ми направи впечатление, че ги харесвам. Спрях там с кемпера и от половин час сме тука.
инж. Деян Иванов - кмет на Белослав: “В ляво от мен има къщичка за книги. Целта на тази алея е да е без детски площадки, тя да е тиха алея, да идва една по- голяма възрастова група да се любува на водата, която е близо.”
- Малката, ей там можете да погледнете на люлката с баба си заедно, може да видите дете на 7 години и жена на 60 годинки заедно на люлката.

Цветните чадъри ще останат на крайезерната алея в Белослав до края на септември.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Референдум в Ирландия за легализиране на абортите
Референдум в Ирландия за легализиране на абортите
Спирки за разкази във Варна
Спирки за разкази във Варна