НОВИНИ

Благотворителна кампания за деца в неравностойно положение

Инструктори по Kangoo Jumps провеждат благотворителни тренировки. Средствата от тях се даряват за менторската програма на Сдружение “Операция плюшено мече” - “Скритите таланти на България”, насочена към деца в неравностойно положение.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна Ива Георгиева
20:00, 01.02.2017
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Сдружение “Операция плюшено мече” от 9 години работи за подобряване качеството на живот на децата у нас, които са зависими от социалните институции. Новата им програма се казва “Скритите таланти на България”. Чрез нея те искат всяка година да помагат на талантливи деца да разгърнат потенциала си в изкуството или науката, като им осигурят частни уроци и ги подготвят за участия в състезания и работилници. Малко над 80 хиляди са необходими, за да започне проекта. Близо 31 хиляди вече са събрани с помощта на дарители. Канго клуб - България организира мащабна дарителска кампания за каузата.

Василена Попова-Радичкова, мениджър на спортен клуб
"Всички наши лицензирани инструктори се включват поетапно в период, в който те преценят, че могат да направят тази благотворителна тренировка. Всички събрани средства от тази тренировка се даряват за децата в неравностойно положение и в момента най-вече за програмата “Скритите таланти на България”. "

Ели Шойлева
"Винаги се отзоваваме, щом е за децата."

От клуба ще продължат да помагат на сдружение “Операция плюшено мече”. Треньорите ще обучават безплатно деца от менторската програма, които обичат спорта.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Електронни етикети показват коя стока е фалшива
Електронни етикети показват коя стока е фалшива
Народните вярвания за виното и ракията
Народните вярвания за виното и ракията