НОВИНИ

Букетът на Меган Маркъл ще бъде положен на гроба на Незнайния воин в Лондон

Британската кралска фамилия благодари на всички за интереса към сватбата на Меган и Хари. Букетът на булката ще бъде положен на гроба на Незнайния воин в Уестминстърското абатство в Лондон. Такава е традицията, която води началото си от кралицата-майка.

bnt avatar logo
от БНТ
19:22, 20.05.2018 (обновена)
Чете се за: 00:53 мин.
Още

В профила на Кралската Фамилия в Туитър се появиха думи на благодарност към всички, проявили интерес към сватбата на Меган и Хари. В посланието имаше и поздравления за младоженците. А само часове след като замъкът Уиндзор стана част от семейната история на херцозите на Съсекс, той отвори врати и за обикновените хора. Те чакаха повече от час, за да видят сватбената украса от цветя.

Цахай Уилсън, турист от Лос Анджелис: Много се вълнувам да видя замъка отвътре. Вчера гледах шествието и беше прекрасно! За първи път съм тук и много се вълнувам.

А жителите на Уондзор смятат, че са били достойни домакини на кралската сватба и че вълнението от нея ще продължи поне още няколко дни.

Кристин Малиниа, жител на Уиндзор: Атмосферата беше перфектна - в дните преди големия ден, а вчера беше великолепно. Мисля, че ще имаме още ден-два, в които ще се вълнуваме! Невероятно е!

Разчистването на замъка и околностите вече е към своя край.


;

Според фризьора на Меган в деня на голямото събитие тя е била много приказлива и без следа от притеснение, много топло за нея се изказа и дизайнерът на роклята й Клеър Уейт Келър.

Първата си нощ като семейство Меган и Хари прекараха в замъка Уиндзор. Първата им официална изява като херцог и херцогиня на Съсекс ще бъде рожденият ден на принц Чарлс във вторник. А кога ще заминат за медения си месец и по-важният въпрос - къде ще е той, все още не ясно. Намибия, Ботсвана и Италия са последните дестинации, сочени като потенциална места, които Меган и Хари ще изберат за първата си семейна почивка.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България отстъпи на Русия след петгеймова битка
България отстъпи на Русия след петгеймова битка
Черно море ще играе бараж за Лига Европа (видео)
Черно море ще играе бараж за Лига Европа (видео)