НОВИНИ

ГЕРБ се събира на Национална среща преди предстоящите предсрочни избори

ГЕРБ се събира на Национална среща преди предстоящите предсрочни избори. Около 300 активисти на ГЕРБ се събират, за да обсъдят предстоящите избори и предстоящата предизборна кампания. На срещата ще бъдат и лидерът на партията и премиер в оставка Бойко Борисов, министри от кабинета в оставка, членове на ГЕРБ от цялата страна, депутати и евродепутати.

Надежда Василева
от Надежда Василева
08:40, 22.01.2017
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
Цвета Караянчева: Предстои дебат за предишната ни кампания, за да си направим изводите за следващата предизборна кампания. Ще се опитаме да обясним какви са положителните неща, които сме направили, понеже те често се забравят. Отделно трябва да се насочим към социална политика, към здравеопазване, към образование. Трябва да засилим тези структури, защото в някои региони, наприме Кърджали, това са основни неща, които са важни. Важни са обаче и инфраструктурните проекти и мисля, че не бива да загърбваме и тази тема.

БНТ: Кои формации виждате като потенциални партньори?

Цвета Караянчева: Естествено формациите, които са в ЕНП, това е РБ. Надяваме се в следващите избори те да са в новия парламент и ние също се надяваме да постигнем едни добри резултати, защото след анализа тук и заключенията, които ще направим, трябва да имаме послание към българските избиратели - да обясним защо сме подали оставка, какво сме постигнали и какво смятаме в следващите няколко години, ако те преценят, че ще ни дадат да управляваме отново.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев в първо интервю пред БНТ като президент
Румен Радев в първо интервю пред БНТ като президент
Церемонията по встъпване в длъжност на Румен Радев
Церемонията по встъпване в длъжност на Румен Радев