Изпълнителният директор на "Топлофикация София" подаде оставка

Днес в Надзорния съвет на „Топлофикация София“ ЕАД е постъпило искане от изпълнителния директор на дружеството инж. Кремен Георгиев за прекратяване на правомощията му. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

от БНТ
14:13, 18.11.2019
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Решението му е било предмет на предварително обсъждане и на по-ранен етап с Надзорния съвет, който своевременно е предприел действия за осигуряване нормалното функциониране на дружеството.

Инж. Кремен Георгиев благодари на ръководството и екипа на „Топлофикация София" ЕАД за гласуваното доверие и съвместната работа.

Надзорният съвет на „Топлофикация София“ ЕАД прие единодушно постъпилото заявление за освобождаване на инж. Георгиев като изпълнителен директор на дружеството и утвърди за нов изпълнителен член на Управителния съвет Александър Александров.

Александър Александров е магистър „Топлоенергетика“ от Технически университет - София, с няколко специализации в Германия, включително по Програма за обучение на висши мениджърски кадри (еквивалент на МВА) и повече от 20 годишен опит на ръководни позиции във водещи български и международни компании.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Бойко Борисов разговаря по телефона с генералния секретар на НАТО
Бойко Борисов разговаря по телефона с генералния секретар на НАТО
Верижна катастрофа край Благоевград, пострадала е жена
Верижна катастрофа край Благоевград, пострадала е жена