Иван Гешев коментира протестите срещу него​

Избраният за главен прокурор Иван Гешев коментира протестите срещу него.Обяснението му е, че явно те са провокирани от желанието на определени кръгова, прокуратурата да не си върши нормално работата си. Гешев подчерта, че няма как всички да харесват личността на главния прокурор, защото има засегнати интереси.

от Даниела Димитрова
12:47, 18.11.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

В позиция от Асоциацията на прокурорите призоваха президента да подпише указа за назначаване на Гешев, оттам смятат, че изкуствено се създава напрежение, което цели да урони престижа на държавното обвинение.

Иван Гешев: В България винаги има протести за нещо. това означава , че има гражданска позиция.Хората изразяват мнението си. Едни харесват процедури други не я харесват. вие смятате, че са големи. Други смятат, че има около 100 човека на избора. въпрос на гледна точка. Всеки вижда каквото иска. това което мога да кажа е ясно и съм го казва много пъти. Никой не го интересува какви са законите, защото Конституцията е ясна. Проблемът е, че една група политико олигархична и т.н, която се притеснява от закона защото не го спазва просто не иска да има избор на който нея не и харесва.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Отвъд границите: Марио Хосен: Изкуството е живо и вечно!
"Отвъд границите": Марио Хосен: Изкуството е живо и вечно!
Щетите от наводненията във Венеция надхвърлят 1 млрд. евро
Щетите от наводненията във Венеция надхвърлят 1 млрд. евро