НОВИНИ

Как социалните мрежи изпратиха големия Трифон Иванов

Всеки от нас днес се е върнал към емоциите и радостта, която ни носеше Трифон Иванов на терена! Един от най-силните детски спомени е от стадиона, когато през 1997-ма неговият гол ни вдигна всички на крака и ни класира за последен път на световно първенство. Хиляди такива мигове споделят във Фейсбук страницата на австрийския "Рапид Виена" фенове от няколко поколения. Ето само малка част от тях.

Добрина Чешмеджиева
от Добрина Чешмеджиева
19:23, 17.02.2016
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

„Благодаря ти за всичко, което направи за нашия отбор през годините! Алеята на славата на Рапид Виена е немислима без теб!"

„Трифон е типа играчи, които днес не съществуват! Незабравима страст, отдаденост, сърце и издържливост! Никога няма да те забравя- ти беше един от нас!"

„Ти си нашият незабравим номер 4 и винаги ще бъдеш част от семейството на Рапид Виена! Ти, който донесе на отбора ни преди 20 години най-голямата радост...никога няма да те забравим"

„Една легенда напусна футболното поле... Мъжът, който винаги беше между гениалността и лудостта, невероятен боец, луда глава в най-добрия смисъл на думата! Един то най-харизматичните, най-интересните легионери, които някога е имал Рапид... Трифон с легендарната си брада, която роди много митове... поклон!

„Тирфон - моят идол от детството. Винаги ще пазя в гардероба си една фанелка на любимия ми отбор с неговото име!"

„Първите ми спомени, влюбването ми завинаги във футбола бяха свързани с Трифон!"

„Една легенда... футболистът, който знаеше как да се държи като професионалист..личност със силен характер, което се среща много рядко.„

„Докато играеше в Рапид, често гостуваше на свои приятели българи, които ни бяха съседи. Спомням си как звънеше на вратата и питаше може ли да поритаме заедно...аз не докосвах топката..само го гледах с огромно страхопочитание как майсторски дриблира с топката..а той просто се усмихваше..."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спор в Германия за заплащането на работещите бежанци
Спор в Германия за заплащането на работещите бежанци
Ескалира напрежението в Южнокитайско море
Ескалира напрежението в Южнокитайско море