НОВИНИ

Хаос на път Е-79 край Благоевград заради ремонт на АМ "Струма"

Транспортен хаос на главен път Е-79 край Благоевград. Десетки шофьори попаднаха в затворения участък на пътен възел „Кочериново", който от тази сутрин се ремонтира. Заблудените шофьори трябваше да се връщат няколко километра в обратната посока, за да използват обходния маршрут и да се качат на магистрала "Струма", за да стигнат до София.

bnt avatar logo
от Йорданка Бакалска
19:12, 08.09.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

На изхода на Благоевград, посока София и още на няколко места на главен път Е-79 са поставени табели, че пътен възел „Кочериново" е в ремонт и този участък от АМ „Струма" е затворен.

На табелите има и схема на обходните маршрути, които да се използват, за да се стигне до София. Въпреки това много шофьори днес попаднаха пред затворения участък, а служител на ремонтиращата фирма ги упътваше как да продължат.

Въпреки поставените знаци, че предстои път в ремонт, много от шофьорите казаха, че не е създадена добра организация и затова се стига до хаос.

От пътната агенция обясниха, че ремонтните дейности на възел „Кочериново" ще продължат до края на месеца. До тогава пътуващите от Кулата за София трябва да използват директното трасе на АМ „Струма" от пътен възел „Благоевград".

Шофьорите, движещи се по магистралата които, искат да стигнат до Кочериново, Бараково или Рилския манастир трябва да използват обходни маршрутите, които са обозначени на поставените указателни табели.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пари за иновации с реално приложение
Пари за иновации с реално приложение
Гражданите на Силистра спасиха чинарите
Гражданите на Силистра спасиха чинарите