НОВИНИ

Корнелия Нинова: Левицата ще спечели предсрочните парламентарни избори

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви на среща с кметове, че Левицата ще спечели предсрочните парламентарни избори. По време на дискусията беше обсъдена програмата за управление на БСП, която предстои да бъде одобрена на конгреса, както и програмата в частта за местната власт.

bnt avatar logo
от БНТ
20:08, 24.01.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Една от целите на Левицата е откриване на работни места. От БСП смятат ако спечелят изборите, в бюджета да бъдат заделени половин милион лева за откриване на производствени предприятия в различни общини, след кандидатстване с проекти.

Предлагат също опрощаване на лихви по кредити до 150 000 лева на млади семейства с първо жилище, както и намаляване на дължимите данъци с 50 лева за всяко дете на месец.

Корнелия Нинова - председател на БСП: Целта е и демографската криза да започне да се преодолява. Поставили сме си далечна цел, да постигнем много правителства с приемственост ръст от 8 милиона българи. И втората голяма цел, която си поставяме - да няма българин под прага на бедност. И всичко останало подчинено на тези далечни цели в перспектива, разбира се. Амбицията ни е - поемаме 2-3 ангажимента и много конкретни и след спечелване на избори ги изпълняваме. Иносказателно ви казвам - ние ще спечелим тези избори.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Човешка грешка остава една от водещите версии за взрива в Хитрино
​Човешка грешка остава една от водещите версии за взрива в Хитрино
Строят нов град на 20 км от София
Строят нов град на 20 км от София