НОВИНИ

"Корупционната България"

Премиера на книгата "Корупционната България", която разказва корупционните схеми в странатав годините на прехода към демокрация. В първия том от трилогията се разглеждат корупционните процеси от 89 до 97 година. Книгата не е набор от слухове и спекулации, а се основава на факти, чрез които се бори обществената амнезия за миналите събития. Най-тежкият корупционен процес според авторите е банковата катастрофа 96-97 година. Следващите две книги ще разказват за корупционните схеми до днес.

Цанка Николова
от Цанка Николова
22:53, 19.10.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
Едвин Сугарев, автор: - Трябва да има памет за това, което се е случвало в годините на прехода и трябва да се знае, че извън официалната история на България има и една друга история, която е скрита, коятое тъмна и която на практика обрича нашето бъдеще и трябва тези поколения, които са родени след началото на прехода да знаят за какво става дума, да могат да си обяснят за какво живеят в толкова скапана държава и съответно да се помъчат и те, на свой ред, по някакъв начин да се преборят с всичко това.
Христо Христов, автор: - Аз вярвам, че тя ще помогне особено на младите хора да се ориентират правилно за това коя е причината те да живеят в такова общество и в такава държава днес и да създаде у тях абсолютна отрицателна нагласа към всички корупционни схеми в държавата на всяко едно ниво.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ръководството на Ислямска държава напуска Мосул, заяви американски генерал
Ръководството на "Ислямска държава" напуска Мосул, заяви американски генерал
​Норвежката армия разпространи снимки на руски военни кораби, плаващи към Сирия​
​Норвежката армия разпространи снимки на руски военни кораби, плаващи към Сирия​